Nieuws

Maarten Haak spreekt in Antwerpen over het oplossen van merkconflicten

Op 7 september gaf Maarten Haak in Antwerpen een presentatie aan ca. 20 merkenconsultants die de opleiding tot BMM Erkend Merkengemachtigde volgen. Het onderwerp: wat te doen bij conflicten tussen merken. Over strategie, het oplossen van geschillen, procedures voor de Nederlandse rechter, het Benelux Gerechtshof en het Hof van Justitie. En natuurlijk de mogelijke publicitaire kanten van een openlijk conflict. Als oud-raadsheer-plaatsvervanger gaf Maarten ook inzicht in hoe een rechter tegen zaken aankijkt. Hoe maak je de kans van slagen zo groot mogelijk? Welke voorbereidingen tref je? En als je voor een procedure kiest, waar ga je dan procederen en tegen welke ondernemingen? Alles begint met een gedegen voorbereiding en onderzoek van de feiten en belangen. Elk merkengeschil heeft weer eigen elementen waarop een goede strategie is afgestemd. Prachtig vak. Maatwerk.

Afdrukken dit artikel