Nieuws

Moïra Truijens partner bij Hoogenraad & Haak

Advocaat Moïra Truijens is vanaf 1 september 2019 benoemd tot partner bij het Amsterdamse IP-nichekantoor Hoogenraad & Haak. Moïra richt zich vooral op geschillen over merken, vormgeving en techniek (octrooirecht). Zij werkt voor zowel internationale concerns als voor mkb-bedrijven. Moïra’s cliënten zijn voornamelijk actief in fashion, design en innovatie. Ze wordt aanbevolen als ‘strategic, flexible and cost-effective’ (Legal500) en als ‘a good thinker who quickly gets to the heart of the matter’ (Chambers).

Maarten Haak is heel blij met deze partnerbenoeming: “Moïra heeft een enorm gevoel voor techniek, spreekt vloeiend Frans, denkt creatief en heeft een schat aan ervaring. Zij is een grote toegevoegde waarde voor ons en onze cliënten.”

Moïra Truijens: “Met veel energie en plezier ga ik met Hoogenraad & Haak deze volgende stap zetten, die goed past bij de groei van mijn proces- en adviespraktijk. Wat ik precies ga doen? Dat vertel ik je graag bij een kop koffie!”

Klik hier om contact op te nemen met Moïra.

Afdrukken dit artikel