Contact

Hoogenraad & Haak

Post
Postbus 76780
1070 KB Amsterdam

Kantoor
Emerald House
Jozef Israelskade 48-G
1072 SB Amsterdam

T: +31 (0)20 305 3066
F: +31 (0)20 305 3069
info@hoogenhaak.nl

 

ROUTE NAAR ONS KANTOOR

NAVIGATIE: LET OP

Let op: voer het volgende adres in: Ferdinand Bolstraat 333. Wie ons kantooradres invoert, komt bij de achterkant van het Okura Hotel uit.

AUTO

Vanaf Ring A10 west, afslag RAI (S109) (Vanuit Den Haag)
Na de afslag bij de stoplichten rechtsaf richting RAI/Centrum (S109). Aan het eind van de afslag bij de stoplichten rechts de Europaboulevard op. Volg de borden richting Zuid (S109). Bij de eerste de de tweede stoplichten rechtdoor langs de RAI. Volg de weg om de bouwwerken heen, in de bocht rechts de Scheldestraat in. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor (u kruist hier de Churchillaan). Na 500 meter (over de brug) vindt u ons kantoor rechts in het groene gebouw op de tweede etage (naast het Okura Hotel).

Vanaf A10 Knooppunt Watergraafsmeer (Vanaf Hoorn/Almere) en vanaf A2 (Utrecht): afslag (S110) 
De snelweg eindigt bij de Utrechtse Brug (de S110 gaat hier over de Amstel heen). Bij de stoplichten gaat u rechtdoor de Rijnstraat in. Bij het 2e stoplicht slaat u linksaf de Vrijheidslaan in en na 100m slaat u rechtsaf (over het Victorieplein) de Churchilllaan in (groenstrook in het midden). Na 800 m bij het 2e stoplicht rechtsaf de Scheldestraat in. Meteen na de brug ziet u rechts het groene Emerald House (naast het Okura Hotel).

PARKEREN

Veelal hebben wij plek op onze eigen parkeerplaats. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, dan krijgt u dat bij de slagboom te horen en kunt u bij het Okura Hotel parkeren. U krijgt dan van ons een uitrijkaart.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Centraal Station (± 25 minuten)
Tram 12, uitstappen bij halte Cornelis Troostplein of neem tram 24, uitstappen bij halte Ferdinand Bolstraat/Ceintuurbaan. Dan oversteken en de Ferdinand Bolstraat aflopen. Ons kantoor vindt u in het groene gebouw aan de linkerhand, naast het Okura Hotel. Per heden rijdt de Noord/Zuidlijn vanaf Centraal Station naar metrostation De Pijp met lijn 52 (± 6 minuten), volg daarna de uitgangsborden naar de Ceintuurbaan.

Vanaf Station Amstel (± 15 minuten)
Bus 15, uitstappen bij halte Scheldestraat. U loopt dan in de richting van de tram: eerste weg rechts, de brug over. Ons kantoor vindt u in het groene gebouw na de brug rechts, naast het Okura Hotel.

Vanaf Station RAI 
Vanaf RAI is ons kantoor lopend in ± 15 minuten te bereiken (zie kaartje).